Аппель Віталій Леонідович


Біографія

Аппель Віталій Леонідович, народився 21 грудня 1982 року в місті Мозир БССР. Закінчив середню школу міста Іркутська в 1998 році, Авіаційний технікум за спеціальністю обслуговування комп"ютерної техніки та мереж, Іркутський Державний Технічний Університет за спеціальністю електропостачання промислових підприємств. Працював викладачем інформатики в Іркутському кадетському корпусі, інженером у відділі технічного розвитку Байкал Транс Телеком, майстром в ДРСУ міста Київ. У жовтні 2010 року був прийнятий інженером в Інститут проблем матеріалознавства.
У 2014 році відзначен Академіком Скороходом В.В. почесною грамотою за досягнення в науково дослідницької діяльності та особистий творчий підхід до вирішення наукових питань в області водневого матеріалознавства і наноструктурного вуглецю.
У 2019 році відзначен Академіком Солонін Ю.М. почесною грамотою за досягнуті успіхи в рішенні наукових проблем і творчий підхід при проведенні досліджень в області водневого матеріалознавства і наноструктурного вуглецю.

+38 (044) 205-79-36 (Інженер ІІ категорії, Відділ № 67 Водневого матеріалознавства та вуглецевих наноструктур, Інститут проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича Національної академії наук України).
Shurzag@ipms.kiev.ua (Інститут проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича Національної академії наук України).