«РОСІЯ - УКРАЇНА - СКОЛКОВО: ЄДИНИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОСТІР»

22 - 23.05.2013

Україна, Киев


У період з 22 по 23 травня 2013 року у Києві, в головному (червоному)корпусі ДНУ ім.Т.Шевченка, Володимирська,60, відбудеться чергове виїзне засідання Консультативної наукової Ради з питань розробки та комерціалізації нових технологій Фонду «Сколково» і Міжнародна конференція «Україна - Росія - Сколково: єдине інноваційний простір».

Конференція збере понад 400 провідних українських і зарубіжних вчених і буде проведена на базі Київського національного університету ім. Т. Шевченка, інститутів Національної академії наук України та Науково-виробничого концерну «Наука».

На ній будуть представлені досягнення української науки та обговорені практичні аспекти участі українських резидентів в інноваційних проектах «Сколково».

Розглядатимуться можливості взаємодії підприємств і організацій України з Фондом «Сколково». Зокрема, можливість формування і виконання цільових інвестиційних проектів на території України, оскільки українські фахівці мають величезний потенціал, безліч напрацювань, які можна використовувати в різних галузях.


Тематика

Наукова програма Конференції включає фундаментальні та прикладні питання створення наукоємних технологій, матеріалів та продуктів з п"яти напрямах (кластерам) діяльності Фонду «Сколково» (біомедичним, інформаційним, енергоефективним, космічним і ядерних технологій).


Співорганізатори

Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Національна академія наук України, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Науково-виробничий концерн «Наука»



Контакти

НАНУ (Київ, Україна),

Науково-організаційний відділ Президії НАН України 
Тел: (044)234-93-02 
Беспалов Сергій Анатолійович