7-МА міжнародна Самсонівська конференція

МТСК: МАТЕРИАЛОЗНАВСТВО ТУГОПЛАВКИХ СПОЛУК ТА КОМПОЗИТІВ

25 - 28.05.2021

Київ, Україна


Шановні колеги!

Щиро запрошуємо взяти участь у роботі VII Міжнародної Самсонівської конференції “Materials Science of Refractory Compounds ” (MSRC).

Організаторами конференції є Українське матеріалознавче товариство ім. І. М. Францевича, Інститут проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича НАН України та Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського» МОН України. Конференція має на меті сприяти консолідації зусиль матеріалознавців, чиї наукові інтереси стосуються тугоплавких сполук та матеріалів.

У зв’язку з обмеженнями, пов'язаними з епідеміологічною ситуацією в Україні та світі, проведення конференції MSRC, яка мала б відбутися весною 2020 р., було перенесено на 25-28 травня 2021 р. Цього року конференція відбуватиметься в гібридному режимі (он-лайн та оф-лайн участь).

Всі бажаючі можуть приєднатися до роботи конференції, подавши тези до 15 березня 2021 р. Усі тези, прийняті організаційним комітетом минулого року, автоматично будуть прийняті до участі в 2021 р. Однак, у разі необхідності автори можуть їх оновити.
Більш детальну інформацію наведено у вкладенні. 


З повагою,
оргкомітет конференції 

 


Конференція