ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Навчальний семінар (з активними посиланнями)

2.2.2024 Новини ІПМ

Шановні колеги!

Команда проекту Ukraine Global Faculty запрошує зареєструватися та взяти участь у лекції міжнародного вченого, еволюційного біолога,  професора екології та еволюції  Університету Осло, Норвегія, NILS CHR (https://ugf.academy/nils-chr-stenseth/). STENSETH, на тему: "How to Write Good Research Proposals (Як написати хороші пропозиції для проведення досліджень)".
Лекція  відбудеться 8 лютого 2024 року о 18:00 (за київським часом).

Реєстрація за посиланням https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/how-to-write-good-research-proposals-nils-christian-stenseth.

 

Взяти участь у лекції можна зайшовши у встановлені дату та час на сторінку лекції через власний кабінет на сайті UGF. Звертаємо увагу, що якщо ви бажаєте отримати сертифікат про участь, тобі необхідно слухати пряму трансляцію лекції у власному кабінеті на платформі UGF, не переходячи по прямому посиланню Zoom. У разі якщо ви берете участь у лекції через мобільний телефон, просимо бути уважним та переконатися, що ти слухаєш лекцію на платформі UGF, та не приймати пропозицію перейти в свій Zoom аккаунт. Підписуйтесь на наш телеграм канал https://t.me/UkraineGlobalFaculty і сторінку на Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100087972537514, та слідкуй за анонсами і новинами від Ukraine Global Faculty.

З повагою, д.т.н. Марина Стороженко

в.о. зав.відділу №40