ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Повідомлення про проведення позачергових зборів учасників (засновників) товариства з обмеженою відповідальністю «Металокерамічний інститут України»

12.2.2024 Новини ІПМ

Інститут проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича Національної академії наук України (далі - Інститут), код ЄДРПОУ 05416930, 03142, м. Київ, вул. Омеляна Пріцака (Кржижановського), буд. 3, повідомляє, що на виконання постанови Бюро Президії Національної академії наук України № 25 від 04.01.2023 року «Про вихід Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича Національної академії наук України з числа засновників товариства з обмеженою відповідальністю «Металокерамічний інститут України» Вченою радою Інституту прийнято рішення (протокол засідання Вченої ради протокол №9 від 19.12.2023 року): (протокол засідання Вченої ради № 4 від 27.06.2023 р.):

В зв'язку з неявкою ІОНЕС КОНСАЛТІНГ ЛІМІТЕД 04 грудня 2023 року повторно скликати позачергові збори засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «МЕТАЛОКЕРОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ УКРАЇНИ» код ЄДРПОУ 20050431.
Повторно повідомити засновника ІОНЕС КОНСАЛТІНГ ЛІМІТЕД адреса учасника (засновника): БРИТАНСЬКА ТЕРИТОРІЯ В ІНДІЙСЬКОМУ ОКЕАНІ, 1, ВУЛ.СТ. ДЖОРДЖЕС СТРІТ ДУГЛАС, ОСТРІВ МЕН.
Повторні позачергові загальні збори учасників (засновників) призначити на 26 лютого 2024 р., початок зборів о 15.00 годині за місцезнаходженням Інституту, м. Київ-142, вул. Омеляна Пріцака (Кржижановського), буд. 3 з наступним порядком денним:
Організаційні питання.

 

Вихід з числа учасників (засновників) ІНСТИТУТУ ПРОБЛЕМ МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА ІМ. І.М. ФРАНЦЕВИЧА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ .> Реєстрацію учасників позачергових загальних зборів учасників (засновників) провести у день проведення зборів з 14.00 до 14.55 години до початоку зборів за місцезнаходженням Інституту, м. Київ-142, вул. Омеляна Пріцака (Кржижановського), буд. 3, літера "Б" (корпус - П) кімната № 208.
Інститут, що виступає з ініціативою про проведення позачергових зборів, бере на себе відповідальність за підготовку та проведення позачергових зборів, а також здійснення публікації в офіційному друкованому органі повідомлення про проведення позачергових зборів. Для участі у позачергових зборах необхідно мати при собі документи, які посвідчують особу представника та довіреність на право участі та голосування на позачергових зборах відповідно до вимог законодавства.
Телефон для довідок: (044) 548-62-4
 

 


В. о. директора
Інституту проблем матеріалознавства
ім. І. М. Францевича НАН України,
член-кореспондент НАН України Геннадій БАГЛЮК