ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Інформаційно-комунікативний захід EUREKA info day

9.9.2019 Конкурси і гранти

З метою забезпечення належного виконання Україною зобов’язань у сфері міжнародного науково-технічного та інноваційного співробітництва, Міністерство освіти і науки України 19 вересня 2019 року за участі представників Секретаріату Міжнародної європейської інноваційної науково-технічної програми «EUREKA» (далі – програма EUREKA) проводить інформаційно-комунікативний захід «EUREKA info day» (вебінар).

 

Метою заходу є інтенсифікація впровадження вітчизняних інноваційних науково-технічних розробок у виробництво, здійснення конкурентоспроможних на світовому ринку досліджень та розробок невійськового призначення. Програма EUREKA сприяє розробленню конкурентної продукції, впровадженню новітніх технологічних процесів у виробництво, наданню послуг високої якості, розширенню міжнародного співробітництва, збільшенню продуктивності праці, залученню промислових та дослідних установ до виконання спільних розробок.
До участі у заході запрошуються представники закладів вищої освіти, наукових установ, наукових парків, інших інноваційних структур, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать продукування інноваційного продукту/технології/послуги.
Участь у заході безкоштовна.

Завантажити запрошення>>