ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Лекція від вченого-фізика Бориса Гриньова: «Національна Академія Наук. ВБЕРЕГТИ НЕ МОЖНА ВТРАТИТИ»

10.2.2016 Новини НАНУ

20 лютого о 19.30 Освітня станція 31В1 запрошує Вас на провокаційну лекцію «Національна Академія Наук. ВБЕРЕГТИ НЕ МОЖНА ВТРАТИТИ» від вченого - фізика Бориса Гриньова
Відомий український вчений дасть відверту відповідь на питання у якому стані знаходиться Національні Академії Наук останні роки і як вона впливає на державну політику у галузі науки та техніки (зокрема на прикладі роботи Комітету по державним преміям України в області науки та техніки).

 

Також на лекції поговоримо про майбутнє української науки, досвід роботи Академій Наук у різних країнах світу та можливість його використання для реформи в Україні. Борис Гриньов один з небагатьох українських вчених, інтегрованих у світову науку. У 2013 році Борис Гриньов в якості співавтора брав участь у експерименті з бозоном Хіггса у великому андроному колайдері. Він не тільки вчений –практик, алей управлінець, який багато років займається організаційними питаннями, очолюючи фонд Фундаментальних досліджень. Саме він знає про стан україської науки якщо не все, то майже все. Борис Вікторович Гриньов - вчений-фізик, директор фонду фундаментальних досліджень, член Національної академії наук України, професор, повноважний представник уряду України в Об'єднаному інституті ядерних досліджень. 
20 лютого о 19.30 в Освітній станції 31В1 (вул. Пушкінська 31-в-1)
Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/forms/yLbsciovkW

ЗАПРОШУЮТЬСЯ УСІ, КОМУ НЕ БАЙДУЖА ДОЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ!!!