ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Повідомлення про захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії Медюха Назарія Романовича

5.4.2021 Захист дисертації ДФ 26.207.01

20.04.2021 р. об 11:00 в програмному середовищі Zoom буде проводитись засідання спеціалізованої ради – ДФ 26.207.001 на якому відбудеться захист дисертації: «Стабільність та властивості твердих розчинів на основі боридів і карбідів перехідних металів та карбіду кремнію: першопринципні дослідження»; на здобуття наукового ступеня доктора філософії Медюха Назарія Романовича.

Код та назва спеціальності – 105 Прикладна фізика та наноматеріали.

Шифр спеціалізованої ради – ДФ 26.207.001.

 

Науковий керівник – Іващенко Володимир Іванович, доктор фізико-математичних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу фізичного матеріалознавства тугоплавких сполук ІПМ НАНУ.

Офіційний опонент: д.ф-м.н., професор Зауличний Ярослав Васильович, зав. кафедри металознавства та термiчної обробки ІМЗ Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (опонент);

Офіційний опонент:  к.ф.-м.н. Тимошевський Андрій Миколайович, старший науковий співробітник Інституту металофізики імені Г.В. Курдюмова Національної академії наук України (опонент).

Матеріали для завантаження:

Що б зареєструватись для участі в засіданні перейдіть за посиланням: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcvcOmqqzMrHNFl4fK_23nQzpIQE0lZYGZ-

Звертаємо Вашу увагу! В реєстраційній формі в полі де вказується ім'я необхідно вказати ім'я та по батькові.

20.04.2021 р. о 10:00 на підставі попередньої реєстрації Ви отримаєте електронний лист з ПЕРСОНАЛЬНИМ ПОСИЛАННЯМ для підключення до конференції.

Запис засідання знаходиться за адресою: https://www.youtube.com/watch?v=KMviJ3J8dG8