ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Круглий стіл Металеві матеріали для медицини

8.9.2021 Різне

Шановні колеги!

Інститут металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України в рамках платформи академічного співробітництва «Академ.Сіті» ініціює проведення круглого столу «Металеві матеріали для медицини» 23 вересня 2021р. об 11:00, за адресою б-р. Акад. Вернадського, 36.

 
Мета – налагодження взаємодії між науковими установами. Створення спільних наукових груп металознавців і медиків. Написання та виконання спільних науково-прикладних проектів.
Завдання – ознайомити Інститути НАМН України та фахові ВУЗи з результатами наукових робіт, що виконуються в Інститутах НАН України платформи академічного співробітництва «Академ.Сіті» і пов'язані з дослідженням і розробкою металевих матеріалів для використання у медицині. Ознайомити Інститути, що входять до платформи академічного співробітництва «Академ.Сіті» з наявними потребами використання металевих матеріалів у вітчизняній медицині. Визначення тем для співробітництва.
Форма участі – змішана (очна і ZOOM). Виступи учасників до 5 хв. Від однієї установи до 5 керівників наукових груп.
Просимо розглянути нашу пропозицію і підтвердити Вашу участь.
Для участі потрібно до *16 вересня 2021р*. заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEmTbJ3_Es5P7vNBOO5OH0VuMaNkp57nnpxpKrSYurw_Lj3A/viewform?usp=sf_link <https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEmTbJ3_Es5P7vNBOO5OH0VuMaNkp57nnpxpKrSYurw_Lj3A/viewform?usp=sf_link>

З повагою,
зав. відділу проєктно-інноваційної діяльності
Інституту металофізики  ім. Г.В. Курдюмова НАН України
к. ф.-м. н. Філатова Віра Сергіївна
тел. +38-095-280-81-37

e-mail:filatova@imp.kiev.ua