ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Запрошуємо Вас до підготовки пропозицій для участі в 10-му конкурсі Clean Sky 2

10.6.2019 Конкурси і гранти

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до  підготовки пропозицій для участі в 10-му конкурсі спільної ініціативи Clean Sky 2 - дослідження та розробки в галузі авіації. 62 топіка конкурсу опубліковані на Funding & Tenders Portal в розділі H2020 / Societal Challenges / Smart green and integrated Transport за посиланням. Там же Ви знайдете повний опис процедури подачі заявки і шаблони для її підготовки.

 

C остаточним описом топіків можна ознайомитися в цьому документі: Full and Formal Description of Topics.

Дедлайн подачі заявок - 03 вересня  2019 р

Звертаємо Вашу увагу, що в топіках конкурсу Clean Sky 2 допускаються проектні заявки, подані як однією організацією, так і консорціумом.

19 червня в 11.00 в комн.208 корп.Б буде проведено інформаційний день з можливістю обговорення ідей проектів і конкретних пропозицій щодо участі в конкурсі. Інформаційний день буде проводиться НКП ІПМ НАНУ за пріоритетним напрямком «Нанотехнології, біотехнології, передові матеріали и сучасні технології їх виробництва та обробки» за участю представників Харківського авіаційного інституту (І.А.Рибальченко і Л.В Смовзюк).
Заявки на участь в інформаційному дні необхідно подавати за адресою


belanira2014@gmail.com до 18 червня 12.00

З метою проведення предметних консультацій з окремих топіків  в заявці на участь в інформаційному дні необхідно вказати топіки конкурсу Clean Sky 2 , які представляють інтерес для Вас та Ваших колег.

 

Чекаемо Вас на інформаційному дні 19 червня в 11.00 в комн.208 корп.Б ІПМ НАНУ.

 

З повагою

Білан Ірина Іванівна

НКП «Нанотехнології, біотехнології, передові матеріали и сучасні технології їх виробництва та обробки»