ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Запрошуємо до публікації статті у фаховому збірнику наукових праць

5.4.2018 Публікації

Шановні колеги! Редколегія збірника наукових праць ІПМ НАН України "Труды института проблем материаловедения им.И.Н.Францевича НАН Украины. Серия «Композиционные, слоистые и градиентные материалы и покрытия. Электрические контакты и электроды” розпочала формування випуску, який вийде друком в 2018 році. Збірник входить до Переліку МОНУ наукових фахових видань в галузі технічних наук (Наказ МОН України за № 1021 від 07.09.2015 р., дійсний до 2020 р.). Свідоцтво Міністерства юстиції України про державну реєстрацію: Серія КВ № 10843 от 16.01.2006 р.

 

Просимо до 15 червня 2018 р. подати електронний варіант статті на адресу helenhommer@gmail.com , або особисто до відповід. Секретаря редколегії Хоменко Олени Вікторівни, ІПМ НАНУ, центральний корпус, кімн. 538, тел. 7-76. Вимоги до оформлення статей представлені у прикріпленому файлі.
Авторам надається 1 прим. збірника безоплатно. Згідно вимогам до фахових видань, внесених до Переліку МОН України Е-версія збірника із повним текстом статей розміщається на сайті ІПМ НАНУ та сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського. 

ТЕМАТИКА ЗБІРНИКА

  • Матеріали і технології в електротехніці і електроніці. Розробка і властивості надпровідників, напівпровідників, матеріалів зі спеціальними властивостями. Електричні, теплофізичні та емісійні характеристики матеріалів.
  • Електроіскрові явища в різних середовищах. Дія електричного і електромагнітного поля на матеріали. Нанооб'єкти в електричних і електромагнітних полях.
  • Електричні системи і пристрої електротехніки, електроніки та відновлюваної енергетики, функціональні елементи для них. Технологічні процеси отримання матеріалів функціонального призначення з використанням електричних, електромагнітних та інших фізичних явищ.
  • Зварювальні процеси, пайка, наплавка та матеріали для зварювання, пайки та наплавлення.
  • Електротехнічні матеріали в суднобудівній і автомобільній промисловості, в залізничному, міському транспорті та агропромисловому комплексі. Випробування та експлуатація в екстремальних умовах. Проблеми використання вторинної сировини при виробництві матеріалів. Методи переробки і контролю порошків і матеріалів.

Інструкція з підготовки рукопису»