ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Електронний доступ до Academic Search Complete, SciVerse Scopus, SciVerse Freedom Collection, INSPEC

8.7.2015 Публікації

Національна бібліотека України iмeні B.I.Вернадського інформує, що установам НАН України як зовнішнім користувачам НБУВ з 08.07.15 по 31.12.15 відкрито доступ до науково-інформаційних pecypciB компаній EBSCO, Elsevier та IET: Academic Search Complete, SciVerse Scopus, SciVerse Freedom Collection та INSPEC.
Доступ до інформаційних продуктів надається установам автоматично за їx IP-адресами при завантаженні наступних сторінок мережі Інтернет: http://search.ebscohost.com, http://scopus.com, http://sciencedirect.com.

 

3 метою забезпечення ефективного споживання зазначених продуктів звертаємо Вашу увагу на необхідність контролю i заборону передачі прав користування ними третім особам відповідно до умов підписаного НБУВ контракту. У випадку несанкціонованого підключення до виділених установам pecypciB сторонніх організацій або ociб, що автоматично реєструється апаратними засобами, компанії-поставщики мають право припинити надання послуги. Побажання та зауваження просимо надсилати за адресами: urkams@ukr.net, iranlib@ukr.net.