ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Elsevier надає безкоштовний доступ для українців до своїх баз даних

7.12.2023 Різне

Шановні колеги!

Elsevier надає безкоштовний доступ для українських вчених до своїх інструментів академічної підтримки, баз даних і освітніх ресурсів:  ScienceDirect, Scopus and Researcher Discovery, SciVal, and Funding Institutional.
ScienceDirect – провідна платформа рецензованої літератури, яка поєднує в собі повнотекстові наукові, технічні та медичні публікації.
Scopus –  найбільша реферативна база даних і цитування рецензованої літератури: наукових журналів, книг і матеріалів конференцій. Надання повного огляду результатів світових досліджень у галузях науки, техніки, медицини, соціальних наук, мистецтва та гуманітарних наук.
SciVal – це веб-аналітичне рішення, яке дає змогу візуалізувати ефективність ваших досліджень, порівнювати їх з аналогами, розвивати стратегічні партнерства, визначати й аналізувати нові дослідницькі тенденції, що виникають, і створювати унікальні індивідуальні звіти.
Funding Institutional допомагає своєчасно знаходити активні, точні можливості фінансування від понад 4300 державних і приватних фінансових організацій.
Запит на отримання доступу на сторінці – https://www.elsevier.com/hubs/ukraine-academic-support
 

З повагою, Марина Стороженко
в.о. завідувача відділу №40

m.storozhenko@ipms.kyiv.ua