ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Грантові програми підтримки українських науковців

9.12.2023 Конкурси і гранти

Шановні колеги вітаю,

До нас звертається Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) щодо можливості науковців Інституту проблем матеріалознавства ім. І. М. Францевича  отримати наступні види грантової підтримки:

1.  Грантова підтримка для відвідування міжнародних наукових заходів (конференції, семінари, тренінги тощо) для українських вчених, технічних спеціалістів та інженерів, які працюють в сфері хімічних, біологічних, радіологічних, ядерних та дотичних до них напрямків наукових розробок та досліджень. Успішні заявники мають можливість отримати до $1,500 на покриття витрат пов'язаних з поїздкою. Заявки повинні мати чітко визначену мету, включаючи обґрунтування та переваги для просування заявника в наукових дослідженнях та/або кар'єрному розвитку.
Як подати заявку - Надіславши всі документи на електронну адресу: uascience@crdfglobal.org.  
Кінцевий термін подачі заявок -  31 січня 2024 року.
Більше інформації можна знайти за посиланням на веб-сайті: https://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/conference-travel-grant-for-scientists-technicians-and-engineers-who-specialize-in-the-cbrne-sector/   

 

2. Грантова підтримка на публікацію статей для українських вчених, технічних спеціалістів та інженерів, які працюють в сфері хімічних, біологічних, радіологічних, ядерних та дотичних до них напрямків наукових розробок та досліджень. Успішні заявники мають можливість отримати до $2,500 на покриття витрат пов'язаних з публікацією. Заявники повінні надати підтвердження, що статю було принято відповідним рецензованим виданням.
Як подати заявку - Надіславши всі документи на електронну адресу: uascience@crdfglobal.org  
Кінцевий термін подачі заявок -  31 січня 2024 року
Більше інформації можна знайти за посиланням на веб-сайті: https://www.crdfglobal.org/funding-opportunities/article-publishing-fee-support-for-scientists-technicians-and-engineers-who-specialize-in-cbrne-sector/

Представники фонду будуть раді відповісти на додаткові запитання.

З повагою,

Oleksii Ustinov
Project Lead
Security Assistance
CRDF Global | Kyiv, Ukraine
Direct: +380 687974147 | Main: +380 800504579 
oustinov@crdfglobal.org | www.crdfglobal.org