ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Запрошуємо до публікації

5.4.2018 Публікації

Вельмишановні колеги!

Редколегія збірника наукових праць ІПМ НАН України “Математические модели и вычислительный эксперимент в материаловедении” (серія: “Моделирование в материаловедении”) розпочинає формування випуску № 20, який буде видано в 2018 році. Статті до збірника, у підготовленому до випуску варіанті (не більше 15 ст.), треба подати до 25 травня (найпізніший термін подання). До статті додається коротка анотація на трьох мовах - української, російської та англійської.
Вказати автора, який працюватиме з редколегією щодо просування статті до друку (адресу електронної пошти, тел.), а також зазначати місце роботи авторів, які не є співробітниками нашого інституту.

 

Тематична спрямованість збірника: висвітлення наукових результатів математичного та комп"ютерного моделювання фізико-хімічних процесів у сучасних технологіях створення нових перспективних матеріалів та їх поведінки в експлуатаційних умовах.

Проблематика статей збірника:

  • Побудова та дослідження математичних моделей, а також числових методів їх реалізації для актуальних задач матеріалознавства;
  • Проведення обчислювального експерименту оптимізації технологічних процесів для отримання нових матеріалів з наперед заданими експлуатаційними властивостями (пресування, спікання, вибухове компактування, саморегулюючий високотемпературний синтез,інтеркаляція та ін.);
  • Комп"ютерне конструювання структури та дослідження властивостей нових перспективних матеріалів (метали та сплави, аморфні, керамічні та композиційні матеріали, поруваті матеріали, наноструктурні матеріали, фулерени та ін.) на макро-, мезо- та мікроструктурних рівнях;
  • Комп"ютерне моделювання поведінки нових перспективних матеріалів в екстремальних умовах (високоенергетичний удар, високотемпературна корозія, лазерне опромінення та ін.).

Збірка публікує статті російською, українською і англійською мовами.

Редакція запрошує авторів і авторські колективи до співпраці з вказаної вище тематики.

З усіма питаннями щодо збірника звертайтесь поштою на адресу Луковичу В.В. т. 3-44, 424-13-19 або olesya@ipms.kiev.ua, (Заїкіній Т.К. – тел. 2-91). 

З повагою редколегія

Инструкция по подготовке рукописи (скачать)»