Вдовенко Галина Олександрівна


Вдовенко Галина Олександрівна - працює на посаді Техніка І категорії та виконую обов"язки матеріально відповідальної в відділі № 67 «Водневого матеріалознавства та вуглецевих наноструктур» Інститута проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича Національної академії наук України
В ІПМ працюю з 1978 року.
Нагороджена грамотою в зв"язку з 20 річним ювілеєм лабораторії 67, а також грамотою в зв"язку з 25 річчям відділу 67.
У 2014 році відзначен Академіком Скороходом В.В. почесною грамотою за досягнення в науково дослідницької діяльності та особистий творчий підхід до вирішення наукових питань в області водневого матеріалознавства і наноструктурного вуглецю.
У 2019 році відзначен Академіком Солонін Ю.М. почесною грамотою за досягнуті успіхи в рішенні наукових проблем і творчий підхід при проведенні досліджень в області водневого матеріалознавства і наноструктурного вуглецю.
Активно займається громадською роботою відділу № 67.

+38 (044) 205-79-36 (Технік І категорії, Відділ № 67 Водневого матеріалознавства та вуглецевих наноструктур, Інститут проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича Національної академії наук України). Shurzag@ipms.kiev.ua (Інститут проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича Національної академії наук України).

Наукові інтереси

  • Нанотехнології
  • Водневе матеріалознавство